Want a discount? Become a member!

Greenwitch műsövény 90%

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

A Greenwitch zöld-barna levelei természetes hatású műsövények, mivel a barna szálak ágak hatását keltik, ahogy azt egy élő növénynél is látjuk. Éveken át tartó kezelésmentes belátásgátlást biztosítanak. Szerelheti erkélykorlátra, vagy kerítésre egyaránt.
A Greenwitch 90%-os átlátásgátlást biztosít. Műanyag tasakban összetekerve szállítjuk. Ha a 90%-os belátásgátlás az Ön számára nem elegendő, helyezzen a termék alá belátáságátló hálót, mint az Extranet (80%)Ecoflex (85%), Totaltex (95%) termékek.

A műsövényben nem bújnak meg a rovarok mint az élő sövényben. Könnyen rögzíthető, nem igényel karbantartást, UV stabil és színtartó. Tartó fémszálakkal szerelt, melyek végei visszahajlítottak a sérülések elkerülése érdekében. Szélellenállása közepes, legtöbb esetben nem igényel külön kerítés vagy terasz oszlop erősítést. Műsövény szálak 3 mm szélesek. 1 m hosszon 36 szál.

Vágása: Lemezvágó ollóval mind hossz mind szélesség irányban lehetséges. Rögzítése kötöző dróttal vagy bridfix rögzítőkkel meglevő korlátra, kerítésre házilag is könnyen kivitelezhető.

Törlés