Want a discount? Become a member!

Soudafoam Maxi 70 Pisztolyhab

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

A Soudafoam MAXI egy egykomponensű, használatra kész poliuretán hab, mely pisztollyal is használató. Szélsőséges hőmérsékletek között is használható -10 °C.ig. HCFC és CFC mentes.A Duravalve szelepnek köszönhetően optimális kiadósságú marad a teljes szavatosság alatt, még akkor is amikor fektetve szállítják.

Nyílászárók beépítésére és tömítésére (PVC, fa és alumínium). Üregek és csőáttörések kitöltésére, tömítésére, akusztikus terelőlemezekhez is. Tömítés tető és épületszerkezeteknél egyaránt. Hűtés- és fűtéstechnikában a szigeteléshez hangszigetelő rétegként.

Alaposan rázza fel a flakont kb. 20 másodpercen keresztül. Illessze a pisztolyt a flakonra. A felület legyen zsír- és pormentes. Nedvesítse meg a felületet vízpermetezővel használat előtt. Nem szokványos felületek esetén javasolt tapadási próba végzése. Töltse fel a hézagot kb 65%-ig, a hab tágulni fog. Használat közben alkalmanékt ismét rázza fel a flakont. Amennyiben több rétegben hordja fel a habot, nedvesítse meg vízpermettel az egyse rétegek között. A firss hab eltávolthító Purhab eltávolítóval, kötés után csak mechanikusan.

Törlés